dijous, 9 de juny del 2016

E N T R E V I S T E S

Carmen Ligero
Emma Fernández
Avui he tingut la meravellosa oportunitat d’entrevistar a persones que fa dècades que lluiten contra el VIH: Carmen Ligero, Emma Fernández i Felipe García. Tots tres són fantàstics professionals que treballen a  l’Hospital Clínic de Barcelona.

Aquesta experiència ha sigut molt enriquidora. M’ha ajudat a entendre molt millor la situació actual del VIH i he après moltíssimes coses que m’han estat de gran ajuda.


La Carmen i l’Emma són dues infermeres que treballen al servei d’Infeccions de l’hospital. Fan una gran labor social amb els portadors del VIH i els malalts de sida, són un gran exemple a seguir.









Felipe García





En Felipe García és un metge que porta 27 anys combatent el VIH, al llarg dels quals ha viscut la pandèmia en totes les seves fases amb molta intensitat. És una mostra de l’amor per la professió i la dedicació pràcticament exclusiva a ella. Entre altres, és un dels pioners de la investigació de la vacuna terapèutica contra la sida.




2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Gràcies als meus companys de feina per haver acollit a la meva filla amb tant carinyo, intensitat i dedicació. Us heu convertit en un exemple a seguir per ella. Gràcies amics!!

    ResponElimina